Melatonina

La Melatonina és una hormona natural produïda per la glàndula pineal del cervell humà, en concentracions que varien segons el cicle diürn/nocturn, per mantenir les pautes del son. La melatonina és sintetitzada a partir del neurotransmissor serotonina i es produeix principalment a la glàndula pineal. Es pot comprar melatonina a Andorra, en diferents concentracions.

No obstant, la melatonina és coneguda sobretot pel seu paper en la regulació del son. Es produeix en resposta a la foscor i indica al cos que és hora de dormir. Els nivells de melatonina augmenten al vespre i es mantenen alts durant tota la nit, ajudant a promoure un son profund i reparador. Al matí, els nivells de melatonina disminueixen, indicant al cos que és hora de despertar-se.

Però, la melatonina també té moltes altres funcions en el cos. És un potent antioxidant, el que significa que ajuda a protegir el cos dels danys causats per molècules nocives anomenades radicals lliures. També ajuda a regular el sistema immune i s’ha demostrat que té efectes antiinflamatoris.

Algunes investigacions suggereixen que la melatonina també pot tenir propietats anticanceroses i pot ajudar a protegir contra certes formes de càncer. També s’ha estudiat per al seu ús potencial en el tractament de malalties com la depressió, l’ansietat i les migranyes.

Suplements de melatonina:

Amb l’edat, disminueix la producció natural de melatonina, i per això, s’ha estudiat extensament el seu paper en els transtorns del son, com l’insomni. Una aportació extra de melatonina, ajuda a recuperar les pautes normals del son, millorar-ne la qualitat, reduir el temps que tardem en adormir-nos i augmentar-ne la duració. Però també ajuda a altres processos:

· La melatonina és un agent de la son, natural i no addictiu, que ens garanteix dormir be cada nit i aixecar-nos més descansats.

· Recomanat per combatre el jet-lag.

· Prendre melatonina enforteix el sistema immunitari i per tant augmenta la resistència del cos al càncer i altres malalties.

· Retarda i millora el procés d’envelliment.

· Manté la vitalitat sexual.

· Baixa la pressió arterial en cas d’hipertensió, i normalitza el nivell de colesterol a la sang.

· Millora l’estrès.

Es recomana prendre una píndola diària d’una a dues hores abans d’anar a dormir.

A continuació li oferim les diferents presentacions de melatonina disponibles a la nostra farmàcia. Si desitja més informació per saber la concentració més adient per a vostè, o per comprar melatonina, no dubti a contactar amb nosaltres.

Llegeixi detingudament el prospecte mèdic.