Saló de la gent gran

Farmàcia Roser Miró participa al Saló de la Gent Gran: Promovent una Vida Saludable a la Tercera Edat

La Farmàcia Roser Miró, un establiment d’atenció integral a la salut amb un fort enfocament en el benestar de la gent gran, s’enorgulleix d’anunciar la seva participació al 12è Saló de la Gent Gran, un esdeveniment, que es duu a terme els dies 4 i 5 d’octubre a la sala del Prat del Roure d’Escaldes.

L’objectiu principal del saló és promoure la qualitat de vida i la salut de la gent gran, proporcionant un espai on els assistents poden aprendre, interactuar i accedir a recursos valuosos.

Un Compromís amb la Salut i el Benestar de la Gent Gran

La Farmàcia Roser Miró s’ha destacat durant anys pel seu compromís infrangible amb l’atenció de la salut de la gent gran a la nostra comunitat. Han creat un ambient càlid i acollidor que va més enllà de simplement dispensar medicaments; s’ha convertit en un recurs integral de salut i benestar per a gent gran.

Participar al Saló de la Gent Gran és una extensió natural de la seva missió, ja que els permet interactuar directament amb la comunitat, compartir-ne l’experiència i els coneixements, i fomentar un diàleg sobre la importància d’envellir de manera activa i saludable.

Activitats destacades a l’estand de Farmàcia Roser Miró

Els visitants de l’estand de Farmàcia Roser Miró al Saló de la Gent Gran poden esperar una varietat d’activitats dissenyades per promoure la salut i el benestar a la tercera edat:

  • Revisions de medicaments: L’equip de farmacèutics de Farmàcia Roser Miró estarà disponible per revisar els medicaments dels assistents, assegurant-se que estiguin prenent els tractaments adequats i de manera segura.
  • Anàlisi de la pell: Un equip d’esteticistes de la farmàcia, farà una analítica personalitzada de la pell de la cara, i recomanacions sobre com millorar l’estat de la mateixa. S’analitzaran diferents paràmetres com l’elasticitat, la hidratació, les taques o el greix de la pell (lípids).
  • Mostres i consells de productes de cura personal: La farmàcia oferirà mostres de productes de cura personal que són especialment beneficiosos per a les necessitats de la pell i el cabell de la gent gran.
  • Presentarem la nostra pròpia marca de dermocosmètica “TU by Roser Miró”, una marca respectuosa amb el medi ambient i elaborada amb productes segurs i naturals.
  • Mesurarem la pressió arterial i farem analítiques de colesterol i glucosa, evidentment gratuïtes i amb resultat i recomanacions a l’instant.
  • Promoció d’un estil de vida actiu: Farmàcia Roser Miró promourà la importància de mantenir-se actiu a la tercera edat, compartint consells sobre exercici suau i tècniques de relaxació.
  • Finalment presentarem la nova col·lecció del calçat anatòmic de la marca Scholl, en exclusiva per Andorra a Farmàcia Roser Miró.

Un Compromís Durador

La participació de Farmàcia Roser Miró al Saló de la Gent Gran reflecteix el seu compromís durador de donar suport a la comunitat de persones grans a la recerca d’una vida saludable i activa.

La seva presència en aquest esdeveniment és un testimoni de la seva dedicació a millorar la qualitat de vida de la gent gran i, a oferir-los recursos i orientació per enfrontar els desafiaments d’envellir amb èxit.

Si ets una persona gran o tens éssers estimats en aquesta etapa de la vida, no et perdis l’oportunitat de visitar l’estand de Farmàcia Roser Miró al Saló de la Gent Gran i descobrir com poden contribuir al benestar i la salut en aquesta emocionant etapa de la vida.

La nostra experiència i coneixements són un gran valor per a la comunitat i estem preparats per ajudar a fer que l’envelliment sigui una experiència gratificant i saludable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *