Botox

Que és el Botox?

Botox és la denominació que rep la toxina botulínica per al seu ús en estètica. En realitat es tracta d’una neurotoxina elaborada per un bacteri, conegut com Clostridium Botulinum.

La intoxicació per toxina botulínica produeix botulisme i una de les seves conseqüències és la paràlisi muscular progressiva.

Botox va ser la primera marca a comercialitzar la toxina botulínica per al seu ús estètic, aprofitant la seva capacitat per produir la comentada paràlisi muscular.

El seu ús principal en medicina és per al tractament de determinades malalties neurològiques, però especialment per a medicina estètica i especialment per tractar les arrugues d’expressió facial.

Els principals avantatges del botox per tractar les arrugues d’expressió facial, són que no requereix cirurgia, i és una tècnica pràcticament indolora.

Els seus efectes són immediats i duren entre 5 i 6 mesos, després d’això es pot repetir el tractament.

La seva aplicació es realitza mitjançant la infiltració a través d’una agulla extrafina de la toxina botulínica en el múscul de la zona a tractar. D’aquesta manera es produeix la seva relaxació i s’inhibeix el seu moviment.

Per aconseguir les línies d’expressió desitjades, la seva aplicació l’ha de realitzar un metge especialista en medicina estètica facial.

Les principals marques de toxina botulínica tipus A comercialitzades i disponibles a la nostra farmàcia són: Azzalure, Bocouture i Vistabel.

Un dels principals laboratoris fabricants de productes per a medicina estètica és Merz Aesthetics, de laboratoris Merz Pharma.

Merz ofereix una àmplia gamma de productes i opcions de tractament, disponibles a la nostra farmàcia, que permet als metges disposar de les últimes innovacions per als seus pacients.

Merz inclou neurotoxina botulínica, una àmplia línia de farcits dèrmics i tecnologia revolucionària tant per al lífting cutani com per al tractament de la cel·lulitis.

Entre les principals marques de productes de medicina estètica de laboratoris Merz trobem:

Bocouture, Belotero, Etermis, Radiesse, Ultherapy, Axura o Xeomin.

Bocouture andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *