Glucosamina

Que és la glucosamina?

La glucosamina o quitosamina és un amino-sucre que està present en el cos humà de manera natural, especialment en forma de sulfat de glucosamina. És una de les substàncies que el cos utilitza per formar el cartílag.

Es pot suplementar en forma de complement alimentari que s’obté generalment mitjançant la hidròlisi d’exosquelets de crustacis, en general de mol·luscs.

La glucosamina com a complement alimentari s’empra en el tractament de l’artritis, l’artrosi i l’osteoartritis. Degut a que la glucosamina és el precursor dels glicosaminoglicans i els proteoglicans, es pot entendre que una aportació excepcional de glucosamina com a suplement dietètic, afavoreix el desenvolupament i reconstrucció dels cartílags.

Els suplements alimentaris que contenen glucosamina, solen complementar-la amb altres ingredients com el sulfat de condroïtina, el metilsulfonilmetà (MSM) o el cartílag de tauró, per incrementar els seus beneficis.

Tant la glucosamina com la condroitina formen part dels cartílags, que al seu torn actuen com a protecció entre els ossos d’una articulació.

L’aportació d’un complement alimentari amb glucosamina, millora la flexibilitat de les articulacions a llarg termini, proporcionant millora en articulacions, cartílags i teixits connectius.

Des de la Farmàcia Roser Miró d’Andorra, recomanem diversos productes importats dels EUA que contenen glucosamina com:

Glucosamina, condroitina & MSM de Natrol.

Osteo Bi-Flex

Osteo bi-flexGlucosamina condroitina Msm Natrol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *