Caiguda del cabell deguda al confinament per coronavirus

Ens em adonat que durant aquest confinament per causa del coronavirus Covid-19, molts dels nostres clients, ens fan saber que pateixen una caiguda del cabell superior a la habitual.

Aquesta caiguda del cabell pot ser deguda a un augment de l’ansietat i l’estrès, però també deguda a que durant el confinament, hem rebut menys radiació solar i per tant hem absorbit menys vitamines.

Des de Farmàcia Roser Miró recomanem una dieta equilibrada i sana, rica en antioxidants i vitamines, especialment amb fruita i verdura, que ens ajudaran a tenir un cabell més fort i resistent.

Tot i això, aconsellem acompanyar la nostra dieta amb algun complement alimentari que ens aporti un suplement equilibrat de vitamines per la nutrició del nostre cabell.

Perquè el tractament sigui efectiu aquest suplement l’hauríem de mantenir durant uns 3 mesos consecutius.

Un dels productes que estem recomanant és Vitacrecil Complex Forte de Laboratoris Viñas, que ens aporta Vitamines, minerals i Cistina, una combinació equilibrada que aporta més força i vigor per al nostre cabell i les nostres ungles.

Si ho desitja pot comprar Vitacrecil Complex Forte online o la nostra farmàcia, i actualment estem realitzant una oferta de 2 caixes, que son 180 comprimits, la qual cosa ens permet realitzar un tractament complert de 3 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *