El sistema immunitari

Sistema immunitari

El sistema immunitari és la defensa natural de el cos contra els bacteris, els virus o les toxines. El sistema immunitari produeix cèl·lules i anticossos que destrueixen aquestes substàncies nocives.

A través d’una reacció coneguda com a resposta immunitària, el sistema immunològic ataca els organismes i substàncies que envaeixen el cos i provoquen malalties. Aquests cossos estranys s’anomenen antígens.

Els antígens són substàncies, proteïnes generalment, que es troben a la superfície de les cèl·lules, els virus, els fongs o els bacteris. El sistema immunitari reconeix i destrueix substàncies que contenen antígens.

Les cèl·lules corporals tenen proteïnes que també són antígens, però el sistema immunitari aprèn a veure aquests antígens com a normals i no reacciona contra ells.

No obstant això, a mesura que envellim, disminueix la quantitat de cèl·lules immunitàries i el sistema immunitari es torna més lent per respondre a les malalties. En conseqüència, el sistema immunitari ja no treballa tan bé.

Un estil de vida que inclogui una dieta saludable, un descans adequat, exercici regular o reducció de l’estrès, són importants eleccions que podem fer per ajudar a mantenir la funció dels nostres sistemes immunològics a nivells més alts. Cap medicament o suplement pot reemplaçar mai l’elecció d’un estil de vida saludable.

No obstant això, hi ha evidència que alguns suplements nutricionals i vitamines, podrien oferir un complement per ajudar a millorar la salut de el sistema immunològic.

Depenent dels símptomes que vostè presenti o de determinades mancances en la seva dieta o en el seu estil de vida, des Farmàcia Roser Miró, li podem recomanar determinats complements a la seva dieta, com ara un suplement de vitamina C, de Zinc, àcids grassos Omega 3 , probiòtics, Vitamina D, Equinàcia, Gingseng, Spirulina, etc.

Si té qualsevol dubte, consulta o suggeriment, si us plau no dubti en contactar-nos, sense cap compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *