Contorn d’ulls

CONTORN D’ULLS

El contorn d’ulls és la pell de la cara que, com el seu propi nom indica, es situa al voltant dels ulls, i se la coneix com a zona periocular o periorbitària.

No obstant això, estèticament, el contorn d’ulls es tracta de manera diferenciada a la resta de pell de la cara, ja que posseeix unes característiques especials.

En primer lloc, la pell de el contorn dels ulls és més prima i amb prou feines té 0,3 mm de gruix.

D’altra banda, sota aquesta pell, s’acumula poca quantitat de greix i la circulació sanguínia limfàtica, és bastant lenta.

Finalment, les fibres elàstiques i col·làgenes presents a la dermis periocular són relativament escasses.

Aquest conjunt de característiques fan del contorn d’ulls una zona especialment delicada, propensa a diverses patologies com bosses, ulleres, arrugues, línies d’expressió i potes de gall.

Els tractaments cosmètics antienvelliment haurien de començar a partir dels 25 anys, no tant per corregir, però sí per retardar al màxim els símptomes de l’envelliment.

Per afavorir la salut de el contorn d’ulls, des Farmàcia Roser Miró, recomanem aplicar matí i nit un contorn d’ulls que no sigui molt gras, però que hidrati en profunditat.          Contorn d'ulls

El tractament ha de ser extremadament antial·lèrgic ja que una zona tan pròxima als ulls és extremadament sensible, per tant sense parabens ni silicones. Han d’estar enriquits amb substàncies que estimulen la microcirculació i filtres de protecció solar per minimitzar els riscos del fotoenvelliment.

Si contenen ingredients com el ruscus, el hialurat sòdic o l’extracte de flor de saüc, aconseguirem afegir un efecte contra les ulleres i les bosses de sota dels ulls.

Basats en aquestes premisses, des Farmàcia Roser Miró, hem creat un Contorn d’ulls Triple Acció especialment pensat per a tu:

Contorn d’ulls Triple Acció de “TU by Roser Miró”.

Contorn d'ulls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *