Sèrum Antioxidant

SÉRUM ANTIOXIDANT

Per saber que és i per a què serveix un sèrum antioxidant, primer hem d’entendre que és un antioxidant i després per que es presenta en forma de sèrum.

Un antioxidant és una molècula amb la capacitat de bloquejar els radicals lliures, és a dir, les substàncies que causen l’oxidació de la pell, i per tant, l’envelliment i deteriorament de la pell.

Els radicals lliures es generen en la nostra pell de forma natural, amb el pas el temps, però s’accentuen amb la incidència dels raigs UV del sol, de la contaminació o de el fum de tabac.

Així doncs, introduir un antioxidant en la cura diària de la nostra pell, ens ajuda per diversos motius:

  • A l’aplicar un antioxidant directament sobre la nostra pell, bloquegem els radicals lliures i d’aquesta manera retardem l’envelliment.
  • Minimitza els porus oberts o dilatats.
  • Els antioxidants ofereixen una fotoprotecció dels raigs UV que no són bloquejats pels filtres solars.
  • Els antioxidants protegeixen la pell dels efectes de la contaminació.
  • Ajuden a conservar el col·lagen.
  • Minimitzen l’excés de greix evitant una excessiva transpiració.
  • Els antioxidants que porten vitamina C, aporten immediatament lluminositat a la pell de la cara.

Aplicant un sèrum antioxidant, bloquegem l’acció oxidativa dels radicals lliures, causants d’arrugues, pèrdua d’elasticitat, taques, pell adobada i sense brillantor, pigmentació irregular, etc.

D’altra banda, a l’inici de l’article, dèiem que els antioxidants es solen presentar en forma de sèrum facial.

Un sèrum és un tractament hidratant que es caracteritza per tenir una alta concentració d’ingredients actius i, una textura líquida que afavoreix una absorció més ràpida i que arriba a capes més profundes de la pell.

Un sèrum facial és per tant, una base hidratant, amb una textura més lleugera que una crema facial i amb una major concentració d’ingredients actius. D’altra banda, la seva textura ultra lleugera de ràpida absorció no deixa residus grassos a la cara.

En cas de utilitzar-lo com a cura de dia, hauria de ser complementat amb una crema facial de dia amb protector solar FPS.

Amb aquestes premisses, des Farmàcia Roser Miró hem creat un sèrum Antioxidant de màxima eficàcia protectora contra els radicals i amb efecte lluminós: Sèrum Antioxidant “TU by Roser Miró”.

Sèrum antioxidant Andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *