Artrosi

L’artrosi és la forma més comú d’artritis, i és una afectació de les articulacions com a conseqüència del desgast del cartílag que hi ha a les articulacions i que fa de coixí. És a dir, quan el cartílag protector que esmorteeix l’extrem dels ossos, es desgasta amb el temps.

L’artrosi pot afectar qualsevol articulació, però les mes comuns son mans, genolls, malucs i esquena (Columna vertebral).

Els símptomes principals son el dolor i la pèrdua de mobilitat d’algunes articulacions, que apareixen a mesura que el cartílag es va desgastant. Aquest desgast es conseqüència de l’edat i/o de la reiteració de traumatismes.

El mal fet a les articulacions no es pot revertir, però es pot retardar i els símptomes es poden alleugerir amb una vida activa, un pes saludable i alguns tractaments que millorin el dolor i el funcionament de les articulacions.

Les dues recomanacions principals que podem donar en cas de patir artrosi son, aprimar-vos si teniu excés de pes, i fer exercici, que millora la flexibilitat, alleugera el dolor i reforça la musculatura.

Des de Farmàcia Roser Miró, recomanem complementar un exercici moderat amb un suplement dietètic com Osteo-bi-flex Triple Strenght, un suplement a base de Glucosamina (1.500mg) i Condroitina (1.200mg). La combinació d’aquests 2 nutrients naturals, millora la flexibilitat de les articulacions.

En el moment de patir una crisi de dolor degut a l’artrosi, es recomana un tractament a base d’antiinflamatoris i analgèsics, segons la recomanació del seu metge o farmacèutic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *